Декинг профил ROBUST

Дизайн на тераса с изкуствен wpc декинг

Дизайн на тераса с изкуствен wpc декинг

Стабилен и елегантен Robust има благороден вид на естествено дърво, заради високия процент на дървесни частици в композитния декинг профил. Това е специфична дървесина с много ниска остатъчна влажност, която не позволява деформации на профила при линейните му разрешения. Стабилността на този впц (wpc) декинг е допълнително гарантирана от високото качество на вложения полимер и на всички останали суровини. Robust е немски изкуствен декинг, който притежава всички европейски сертификати за качество на композита

Декинг около басейн без нужда от поддръжка

Декинг около басейн без нужда от поддръжка

Терасата и откритите пространства на дома са любимо място за наслада. Ако формата им е с необичайна или има извивки, то този масивен композитен декинг  е идеален за покриването ѝ. Хармоничните преходи към градината също могат да бъдат елегантно изпълнени с този висококачествен декинг, който не се повлиява от атмосферните условия и не изисква никаква поддръжка.

Декинг за басейн от масивен композит

Декинг за басейн от масивен композит

Robust е двулицев профил и декинг дъската може да се полага по избор от двете си страни според вашето перпочитание към дизайна на терасата– визия наподобяваща дървесен фладер или фино оребрена повърхност. Благодарение на висококачествената дървесно- полимерна композитна  суровина, не е нужно да се притеснявате за трески и пукнатини, а също и за счупвания и деформации, при това без никаква поддръжка през годините. Под от декинг ( или накратко дек ) създава усещане за уют и комфорт на открито.

Дизайн та терасата с под от композитен дек

Дизайн та терасата с под от композитен дек

Дизайнът на вашата тераса ще впечатлява вас и вашите гости без да се налага да се ангажирате с омасляване, лакиране и каквато и да е поддръжка изобщо. При това под открито небе.. навън!

Декинг профилите „Robust” се произвеждат в четири основни цвята: сивеещо кафяв, кафяв, сив и антрацит, както и още 16 цвята от каталога на производителя.

Масивният композитен декинг е изключително подходящ за „обличане“ на стълби заради плътното си сечение, което позволява монтажът да бъдем изпънен видим- посредством винтове.

Монтаж на масивен декинг върху стъпала

Монтаж на масивен декинг върху стъпала

Видим монтаж на плътен изкуствен декинг е предпочитаната форма на монтаж от някои от нашите клиенти, които държат на това впц декингът, който са избрали, максимално да се доближава до монтажа, който обикновено има естественото дърво. Това е възможно само когато композитните декинг профили са плътни т.е. масивни.

Монтаж на масивен впц декинг с винтове (видим)

Монтаж на масивен впц декинг с винтове (видим)

За да се запознаете с всички възможности за декинг покритие, които предлагаме, моля посетете:

Comments are closed.