КОМПОЗИТЕН ДЕКИНГ WPC

Катo ексклузивен представител на немския производител Natur in Form, ние от „Релацо България“ЕООД имаме удоволствието да ви предложим декинг с безкомпромисно качество и атрактивен дизайн. Този WPC декинг от екологично съобразени композитни суровини (композитен декинг) от най-висок клас не изисква поддръжка и е изключително издръжлив, и устойчив на атмосферни влияния.

Независимо дали планирате своя нов дом или искате да обновите стария, като обърнете особено внимание на настилката за тераса, нашите декинг системи ще удовлетворят и най-взискателните сред вас. Търсите устойчива алтернатива на декинг от естествено дърво, защото не желаете да имате ангажимент към ежегодната му поддръжка? То тогава е добре да знаете, че ние предлагаме най-разнообразната гама от висококачествени WPC решения за тераси, произведени в Германия, притежаващи всички европейски сертификати за качество на суровините и на крайния продукт.

На своите клиенти предлагаме многобройни възможности за избор на цвят на декинг и декинг повърхност, както и форми и размери на композитните впц профили.

SMART

или в превод на български език „умен“ е плътен декинг профил, който заради специфичната си (умна) форма не задържа вода на повърхността, дори когато монтажът на декинг системета е изпълнен без наклон. Това е едно изключително предимство, когато монтажът се изпълнява  около басейн. За нуждите на атрактивния екстериорен дизайн, този декинг може да бъде поръчан в 27 цвята

Плътен декинг за около басейн

Плътен декинг за около басейн

ROBUST

е много интересен двулицев плътен декинг профил, с избор между ситно рифелована и гладка повърхност с визия на естествена дървесина (дървесен фладер). Изключително устойчив декинг с атрактивен дизайн и адаптивни възможности за монтаж. Предлага се в четири основни и още шестнадесет допълнителни каталожни цвята, които се изпълняват по поръчка.

Под от декинг без поддръжка

KOMPAKT

дава избор между плътен и камерен (с кухуни) композитен декинг профил. Съчетава функционалността със стилен дизайн и отлично съотношение цена-качество. Този декинг е едно много разумно, бюджетно ориентирано решение, с класически дизайн. Този wpc декинг предлага избор между ситно и широко оребрение на повърхността, която е приятно грапава.

Бюджетен wpc декинг с високо качество и без поддръжка

KOMPAKT plus

камерен декинг профил (или т.нар. изкуствен декинг), чиято визия, обаче е максимално доближена до  нееднородните нюанси на естественото дърво.  Може да избирате между ситно и широко (палубно) оребрение на декинга в четири основни и още четири допълнителни каталожни цвята, които няма да се променят, защото този продукт е създаден за нуждите на откритите пространства. Това е декинг за навън… извън стените на дома

Изкуствен декинг за открита тераса (за навън)

Изкуствен декинг за открита тераса (за навън)

NATUR

Изцяло вдъхновен от цветовете на природата, този плътен декинг от композит притежава изчистената визия на многоцветна естествена  дървесина. Всяка дъска е двулицева, с възможност за избор между визия „дървесен фладер“ или класическа, ситно ревифелована, гладка повърхност. Този wpc (впц) декинг е масивен и с гарантирано немско качество, чиито цветове ще останат непроменени през годините, без това да изисква никаква поддръжка. Предлага се в пет основни и два допълнителни каталожни цвята.

Немски плътен (масивен) декинг от композит без поддръжка

Немски плътен (масивен) декинг от композит без поддръжка

URBAN

Абсолютният хит дизайна за тераси! Този масивен (плътен) композитен декинг профил е резултат от изискванията на най- новите  тенденции в архитектурата и екстериора на дома. Създаден да задоволи и най- претенциозните желания на всеки архитект, дизайнер и краен потребител. Приятно грапав, нерифелован плътен декинг профил в най- светлата цветова гама- така популярният бял декинг

Дизайнерски плътен бял композитен декинг

Дизайнерски плътен бял композитен декинг

ДЕКИНГ СИСТЕМА- ЕЛЕМЕНТИ

Елементи на композитната декинг система

Елементи на композитната декинг система

Декингът е система от:

  • wpc декинг профили (дъски)
  • подложни профили (подложни гредички)- от wpc 40/60мм.  или алуминий 22/40мм.
  • свързващи скоби от неръждаема стомана – начални и междинни
  • допълнителни незадължителни елементи- дистанционери (нивелиращи крачета), декоративни дъски, уплътнител за фуги, крайни капачки, Г- образни алуминиеви или wpc профили, завършващи елементи, свързващи елементи и други

 

Comments are closed.